Aladra Abas

Vanaf € 85,00 € 70,25

Levertijd: 5-10 Werkdagen

Aladra® Abas Vloerkeed Op Maat

Dit mooie zware echt hoogpolige vloerkleed / karpet zal uw woon, slaap, kinder of andere kamer extra warmte geven.
De dikke pool voelt niet alleen zacht aan maar help in veel moderne woningen ook mee aan het absorberen van geluid.

De pool van het kleed bestaat uit een dikkere en iets dunnere vezel in 2 verschillende bijpassende kleuren.(behalve ivoor) Het karpet heeft hierdoor eens iets wat gemeleerde uitstraling.

Tijdens het gebruik kan de pool op het ene gedeelte wat platter liggen dan op het andere deel. Daar de vezel ook een iets wat briljante structuur heeft kunnen hierdoor mooie schaduw effecten ontstaan die het vloerkleed levendiger maken.(Kies de kleur donkergrijs 016 voor een voorbeeldfoto van dit effect)

Gemaakt van de van nature vuilafstotende polypropylene vezel, zijn vlekken ook eenvoudiger te verwijderen dan vergelijkbare wollen of polyamide (nlyon) vloerkleden. 

Dit vloerkleed kunt u op iedere gewenste maat van 100x100 cm tot 400x500 cm bestellen.
Ook ronde vloerkleden met een diameter van 1 tot 4 meter zijn mogelijk.
Zie GEGEVENS hieronder voor maatafwijking.

De randen van uw op maakt gemaakte vloerkleed werken we af met een band in bijpassende kleur. In de praktijk zal de hoge pool aan de zijkanten over deze rand vallen waardoor de afwerking nauwelijks zichtbaar zal zijn.

Maatafwijking

Alle vloerkleden worden door ons voor u op maat gemaakt. Bij het snijden kunnen er dan ook kleine afwijkingen optreden in lengte / breedte of diameter. De maatolerantie is maximaal 5 cm. In de praktijk zal dit voor de meeste order kleiner zijn.

Meer informatie
SKU Aladra Abas
Levertijd 5-10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 36 mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Vilt
Gewicht 4.4700
Poolgewicht ca 3.2 kg/m2
Brandklasse Efl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aladra Abas

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina