Aladra Touch

Vanaf € 54,45 € 45,00

Levertijd: 10 Werkdagen

Aladra® Touch Zacht Polyester Vloerkleed

De prijs/kwaliteits topper uit onze eigen Aladra® collectie. De fijne gedraaide polyester vezels voelen aan als een zachte badhanddoek, ideaal voor in uw slaapkamer maar ook in een kinder of woonkamer misstaat dit kleed niet.

Tijdens het gebruik kan de pool op het ene gedeelte wat platter liggen dan op het andere deel. Er kunnen hierdoor mooie schaduw effecten ontstaan die het vloerkleed levendiger maken.(Kies de kleur taupe voor een voorbeeldfoto van dit effect)

De Polyester vezel heeft een van nature ingebouwde vlek en vuilafstotende werking. Vlekken zijn daarom redelijk eenvoudig te verwijderen. Zie pdf onderhoud voor meer informatie.Het vloerkleed is verder voorzien van een rug van vilt. Vilt is zacht en laat geen strepen of krassen na.

Dit karpet / vloerkleed kunt u op iedere gewenste maat van 100x100 cm tot 400x500 cm bestellen.
Ook ronde vloerkleden met een diameter van 1 tot 4 meter zijn mogelijk.

In moderne woningen is er vaak last van galm, een op maar gemaakt vloerkleed zal helpen bij het reduceren van galm in uw kamer.

De randen van uw op maakt gemaakte vloerkleed werken we af met een band in bijpassende kleur. In de praktijk zal deze rand altijd iets zichtbaar kunnen zijn.(zie foto's)

Maatafwijking

Wij besteden alle aandacht aan het op maat maken van uw vloerkeed. Daar er veel handwerk aan te pas komt werken we met een maatafwijking van maximaal 5 cm.

Onder de tab Meer Informatie kunt u verwachte levertijden, poolgewicht en andere informatie vinden

Meer informatie
SKU Aladra Touch
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 13-14 mm
Poolmateriaal Polyester
Achterkant / Backing Vilt
Gewicht 2.7200
Poolgewicht ca 1,65 kg/m2
Brandklasse Efl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aladra Touch

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina