Antalya Laagpolig

Vanaf € 34,99 € 28,92

Levertijd: 5 Werkdagen

Antalya vloerkleed

Mooi compact laagpolig vloerkleed van PP garen. Het gedraaide friese garen zorgt samen met de lage pool voor een mooie volle en compacte uitstraling.Op Zoek naar een lage maar toch dikkere pool in gangbare kleuren als antraciet, beige, grijs.

De rand van uw vloerkleed wordt gefestoneerd met een garen is bijpassende kleur zodat dit mooi 1 geheel is.

Antalya vloerkleden zijn er in een aantal standaard afmetingen, waaronder ook rond. Leuke budget kwaliteit voor een hele scherpe prijs.
De voorraad wordt dagelijks geupdate, u ziet dus meteen op uw kleur en afmeting leverbaar zijn.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.
Meer informatie
SKU ATA Laagpolig
Levertijd 5 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 2.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antalya Laagpolig

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina