Australia Shaggy

Vanaf € 36,00 € 29,75

Levertijd: 5 Werkdagen

Australië Shaggy is een mooi hoogpolig vloerkleed uit onze budget range.

Verkrijgbaar in een groot standaard afmetingen waaronder ook rond.
Leverbaar in maar liefst 7 kleuren mooie kleuren.

Het PP garen zorgt voor een mooie lange en volle tapijtpool. Een hoogte ca 30mm, mooi hoog dus.Totaalgewicht ca 2.1 kg/m2. Zoekt u een zwaardere kwaliteit kijk eens bij Dream Shaggy die iets meer poolgewicht heeft en met 40mm ook hoger. De randen worden gefestoneerd met garen in bijpassende kleur. Normaal zal deze afwerking niet zichtbaar zijn daar de langere pool over de rand valt..

Kies een kleur en afmeting.
Voorraad wordt iedere dag geupdate en niet beschikbare afmetingen zijn niet te selecteren.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.
Meer informatie
SKU Australia Shaggy
Levertijd 5 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja
Totale Hoogte ca. 30mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 2.1000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Australia Shaggy

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina