Catwalk Soft Laagpolig Polyester

Vanaf € 29,00 € 23,97

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Catwalk Polyester Vloerkleed

Op zoek naar een lagpolig zacht vloerkleed ?

De Catwalk is een betaaldbaar kleed leverbaar in verschillende afmetingen waaronder ook 3 ronde.
Polyester is zacht, vlek en vuil afstodend, eenvoudig schoon te maken.
Afgewerkt met garen in bijpassende kleur.
De rug is voorzien van een zacht vilt dat niet krast.
Gebruik eventueel een anti slip mat tegen het schuiven.

Een leuke kwaliteit in 8 kleuren voor ieder interieur.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn (240x340). Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.

Onderhoud:
Regelmatig stofzuigen. Verwijder vlekken met koud water, eventueel deppen met een spons en droog maken met een droge doek

Meer informatie
SKU Catwalk Soft Laagpolig Polyester
Gewicht 1.1000
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Ja
Poolmateriaal Polyester
Levertijd 3-4 Werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Catwalk Soft Laagpolig Polyester

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina