Cloud Polyester Shaggy Vloerkleed

Vanaf € 66,99 € 55,36

Levertijd: 15-25 werkdagen

Cloud zacht shaggy polyester vloerkleed / karpet, leverbaar in 6 warme moderne kleuren.

De zachte shaggy polyester geeftt niet alleen voor een warm een aangenaam gevoel in uw huiskamer, een modern vloerkleed zorgt ook voor minder galm in moderne woningen.

De pool van de cloud heeft een briljante vezel, dit wil zeggen dat de kleur van licht naar iets donkerder kan veranderen afhankelijk hoe de pool ligt. dit geeft een mooi onregelmatig effect.

Polyester heeft als voordeel dan het vuil en vlekafstotend is. Vlekken zijn hierdoor eenvoudig te verwijderen (indien juist verwijderd)

Het Cloud vloerkleed wordt voor u op maat gemaakt. Iedere afmeting van 1x1 tot 4x15 meter is mogelijk.
Naast vierkant/rechthoeking kan uw cloud karpet ook rond gemaakt worden van 1 tot 4 meter.

Niet zeker van de kleur ?
Maak gebruik van de mogelijkheid om vooraf een kleurmonster te bestellen.

Meer informatie
SKU Cloud 500
Gewicht 3.0000
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polyester
Levertijd 15-25 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cloud Polyester Shaggy Vloerkleed

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina