Fluffy Polyester Shaggy Vloerkleed

Vanaf € 39,99 € 33,05

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Fluffy Polyester Vloerkleed.

Dit mooi zacht polyester vloerkleed uit onze budget serie is een echte topper.
Leverbaar in 9 mooie uni kleuren.
12 afmetingen waaronder ook 3 ronde zorgen er voor dat er voor iedere maat een plekje in uw huis is.

Polyester is mooi zacht maar heeft ook als voordeel dat eventuele vlekken eenvoudig en snel te verwijderen zijn.

Top prijs/kwaliteitsverhouding.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.
Meer informatie
SKU Fluffy Polyester Shaggy Vloerkleed
Gewicht 2.0000
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Ja
Poolmateriaal Polyester
Levertijd 3-4 Werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fluffy Polyester Shaggy Vloerkleed

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina