Instanboel Blocks Shaggy

Vanaf € 39,00 € 32,23

Istanboel Blokken Shaggy Leverbaar in maar liefst 7 kleurcombinaties van een rustig beige of bruin tot knallende kleuren als rood or turqoise. Deze shaggy kwaliteit is met een hoogte van ca 23mm geen hoog of laapool maar zit er mooi tussen. Het PP garen is vuilafstoend en vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. Door de verschillende kleuren in blokken te verdelen ontstaat een speels maar toch rustig motief. De gekozen kleuren zijn universeel, waardoor er voor ieder interieur wel een kleur te vinden is. De rand van uw vloerkleed wordt gefestoneerd met een garen in bijpassende kleur. De 23mm hoge pool valt gedeeltelijk over de rand, waardoor deze toch deels zichtbaar zal zijn. Leverbaar in groot aantal standaard afmetingen van 80x150 tot 200x290 cm. De voorraad op de website wordt dagelijks bijgewerkt waardoor u meteen ziet of uw kleed ook leverbaar is.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.

Meer informatie
SKU Life1501
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Actionback
Gewicht 2.6000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Instanboel Blocks Shaggy

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina