Livorno Deluxe

Levertijd: 10 Werkdagen

Vanaf € 90,75 € 75,00

Livorno Deluxe de dikkere en zwaardere van de Livorno, onze klassieker uit de polyester vloerkleden range. Een mooi op maat gemaakt vloerkleed voor een eerlijke prijs.

De polyester vezel is zacht en heerlijk om met blote voeten over te lopen. De velour structuur van de pool zorgt voor een mooie dichte pool. In Tegenstelling tot bijv de Harmony kwaliteit is deze polyester vezel vrij mat. Er treden dus weinig schaduweffecten op (licht donker) waardoor deze kwaliteit een mooie egale uitstraling heeft.

Leverbaar in 6 mooie kleuren, Creme, Beige, Rood, Groen, Terra of Taupe.

De randen van uw op maat gemaakt vloerkleed worden met band afgewerkt. Met een poolhoogte van ca 32 mm zal de pool voor het over de afwerking vallen waardoor deze niet zichtbaar zal zijn.

Met 32 mm vallt dit vloerkleed onder de categorie hoogpolig. Lekker zwaar en dik dus.

Net als alle andere vloerkleden met polyester pool heeft ook deze een ingebouwde vlek en vuilafstontende werking. Meer informatie over het verwijderen van vlekken kunt u hieronder vinden of in de pdf.

Een bijkomend voordeel van hoogpolige zware vloerkleden is de geluiddempende werking. Vooral in moderne huizen met veel vlakke (beton) wanden is er vaak galm. Dit op maat gemaakte vloerkleed help actief mee aan het verminderen van galm.

Meer informatie
Art.nr. Livorno Deluxe 6267
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 32 mm
Poolmateriaal Polyester
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 3.5000
Poolgewicht ca 2.7 kg/m2
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Livorno Deluxe

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina