Love

Vanaf € 34,99 € 28,92

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Vloerkleed met groot hart

De zachte tapijtpool is ideaal voor gebruik in een baby/kinderkamer, u zal veel plezier hebben van dit vloerkleed. Door gebruik te maken van PP garens is het bovendien eenvoudig te reinigen.

Het Love / Hart ontwerp is leverbaar in de kleuren rood en rose, 3 rechthoekige maten en 2 ronde maten. Een leuke kwaliteit om een kamer mee aan te kleden. Het ontwerp is niet geprint maar getuft = door en door.

De randen van dit vloerkleed zijn netjes afgewert met een garen in bijpassende kleur.

Door uitsluitend verkoop via internet en rechtstreekse levering van de Fabrikant naar U, kunnen wij de prijs laag houden.

Meer informatie
SKU kids830
Levertijd 3-4 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Actionback
Gewicht 2.4000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Love

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina