Savona

Vanaf € 95,00 € 78,51

Levertijd: 10 Werkdagen

Savona is één van onze zwaarste kwaliteiten vloerkleden. Gemaakt van een zachte gedraaide polypropyleen vezel. De vezel zelf bestaat uit 2 bijpassende kleuren waardoor een licht gemeleerd effect ontstaat. De combinatie van beide vezels zorgt er voor dat de kleuren een zachte maar toch ook krachtige uitstraling hebben.

Dit geweven vloerkleed heeft een totaalgewicht van ca 4.1 kg/m2. Dit zware gewicht, in combinatie met de hoogte van ca 19mm zorgt niet alleen voor een mooie compacte pool, de pool zal ook niet snel platgelopen worden zoals dat bij kwaliteiten met minder gewicht vaak het geval is. U kunt dus lang genieten van die vloerkleed.

De dichte pool zorgt voor een warm gevoel waardoor dit vloerkleed in meerdere ruimtes gebruik kan worden, van woonkamer tot slaapkamer. 

Wij maken deze kwaliteit voor u op maat van 100x100 cm tot 400x900 cm or rond van 100cm tot 400 cm.
De randen van uw op maat gemaakte vloerkleed worden gefestoneerd met een bijpassend kleur garen. Dit zorgt voor een mooi strak geheel.

Zware op maat gemaakte vloerkleden als de Savona helpen actief mee aan het reduceren van galm in moderne woningen met veel beton. Des te zwaarder de pool des te meer geluid het kan absorberen. Uw Savona vloerkleed volt niet alleen warm het geeft ook rust.

savonna
Meer informatie
SKU Savona 6888
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 19mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 4.1000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Savona

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina