Smart Shaggy (Polyester Vloerkleed)

Vanaf € 45,00 € 37,19

Levertijd: 5 Werkdagen

Smart Shaggy Vloerkleed

Mooi hoogpolig vloerkleed gemaakt van zacht polyester. Door gebruik te maken van 2 diktes draad met een iets andere kleur ontstaat een 2 kleurig effect.

De zachte polyester is een zogenaamde glanzende vezel. dit wil zeggen dat als de pool in een andere richting ligt de kleur iets kan veranderen. Er onstaat dus niet een egale kleur in dit kleed.

Dit vloerkleed heeft een lange vezel waardoor een vol shaggy effect ontstaat. Hoewel de vezel als deze rechtop zou staan ca 50mm hoog is, valt deze in de praktijk om waardoor de totale dikte van het kleed can 25-30mm is. Nog steeds een mooie dikte.

De randen zijn afgewerkt met een garen in bijpassende kleur. Door de hoge pool zag er afwerking normaal niet zichtbaar zijn.

De Smart Shaggy zit in onze budget klasse en is alleen leverbaar in de maten op de website.
Staat er een rood kruis door de kleur / afmeting dan is het kleed niet op voorraad.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.
Meer informatie
SKU Smart Shaggy (Polyester Vloerkleed)
Levertijd 5 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja
Poolmateriaal Polyester
Achterkant / Backing Actionback
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smart Shaggy (Polyester Vloerkleed)

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina