SoftTouch

Vanaf € 75,75 € 62,60

Levertijd: 15-25 werkdagen

SoftTouch mooi zwaar zacht PP Karpet.

Met een gewicht van ca 4.1 kg/m2 is de SoftTouch een mooi zwaar vloerkleed. De zwacht PP vezel is compact gemaakt waardoor de pool mooi dicht van structuur is. De vezel zelf heeft een licht glimmend effect waardoor de kleur afhankelijk van kijkrichting iets lichter of donkerder is.

Met een poolhoogte van ca 20mm is dit nog net een laagpolig tapijt. De rand wordt afgeboord met een garen in bijpassende kleur. Daar de vezel 20mm hoog is valt deze niet over de afwerkrand en is deze duc zichtbaar.

Het SoftTouch karpet maken we in iedere afmeting van 1x1 tot 4x15 meter voor u op maat. Ook rond is is mogelijk van 100 tot 400 cm.

Leverbaar is deze kwaliteit in 8 mooie zachte kleuren waaronder een aantal pastel kleuren. Niet zeker van de kleur ? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om vooraf kleurmonster te bestellen.

Meer informatie
SKU SoftTouch
Gewicht 4.1000
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polypropylene
Levertijd 15-25 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SoftTouch

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina