Velluto Ultra Zacht Polyester

Vanaf € 57,75 € 47,73

Levertijd: 15-25 werkdagen

Velluto extreem zacht polyester vloerkleed

Dit vloerkleed is gemaakt van een zogenaamd micro polyester. Door de fijne vezels voelt dit extreem zach aan, heerlijk om met blote voeten op te lopen.

De polyester vezel heeft een licht glimmend effect waardoor de kleur vanuit een andere richting net iets lichter of donkerder kan zien. Bij wit is dit het minst zichtbaar. Hoewel de pool slechts 15 mm hoog is, valt de vezel toch net over de rand waardoor de randafwerking bijna niet zichtbaar is.

Wij leveren dit vloerkleed uitsluitend als maatwerk in uw eigen te bepalen maat. Van 1x1 tot 4x15 meter. Natuurlijk ook als rond vloerkleed van 100 tot 400 cm in iedere gewenste maat.

Keuze uit 4 universele kleuren. Niet zeker van de kleur ? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om vooraf kleurmonster te bestellen.

Meer informatie
SKU Velluto Ultra Zacht Polyester
Gewicht 3.1000
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polyester
Levertijd 15-25 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Velluto Ultra Zacht Polyester

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina