Victoria

Levertijd: 10 Werkdagen

Vanaf € 96,80 € 80,00

Victoria is een mooie luxe,dichte kwaliteit polyester op maat gemaakt vloerkleed. De licht in elkaar gedraaide vezel heeft een poolhoogte van ca 15 mm waardoor een mooi zacht dicht compact oppervlak ontstaat.

Leverbaar in 11 uni kleuren, rood, bodreaux, creme, licht roze tot aarde kleuren als taupe en beige.Hoewel het uitsluitend uni kleuren betreft kan door het lopen over de pool plaatselijk iets lichtere of donkere plekken ontstaan, zie ook de foto's.

De randen worden netjes afwerkt met een band in bijpassende kleur. Ondanke de korte poolhoogte zal de vezel aan de zijkant voor een groot deel toch over deze afwerking vallen.

De Victoria is geen hoogpolig tapijt, echter door de lagere pool van ca 15mm in combinatie met een dunne gedraaide vezel en compacte constructie heeft het een luxere uitstraling.

Een bijkomend voordeel van de polyester vezle is dat deze een ingebouwde anti vuil en velkwerking heeft. Schoonmaken van vlekken gaat eenvoudiger dan een wollen of nylon vloerkleed, zie pdf hieronder.

Victoria
Meer informatie
Art.nr. Victoria 6380
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 15mm
Poolmateriaal Polyester
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 2.2000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victoria

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina