Hoogpolig

Niets is er zo fijn er warm als een hoogpolig vloerkleed / hoogpolig karpet. De hoogte in combinatie met zware pool zorgt niet alleen voor een warme uitstraling maar helpt ook actief mee aan het reduceren van galm in moderne woningen met veel vlakke wanden. In de categorie hoogpolige vloerkleden staan vloerkleden met een poolhoogte van minimaal 3 cm. Let op wij meten de echte poolhoogte en niet die opgegeven door de fabrikant. De vezel zelf is meestal hoger maar zal door de hoogte altijd wat omvallen en in de praktijk dus minder hoog zijn.

Enkele van onze hoogpolige vloerkleden zijn leverbaar in een aantal standaard afmetingen maar niets is natuurlijk mooier dan een op maat gemaakt hoogpolig vloerkleden. Met een op uw eigen afmeting gemaakt vloerkleed zorgt u er voor dat deze perfect past binnen uw interieur. Rechthoekig, vierkant en zelfs rond, wij maken uw hoogpolig vloerkleed op maat. Rond is mogelijk tot maximaal 400 cm diameter, en minimum is 100 cm.

Voor onze hoogpolige vloerkleden gebruiken we een polyester of een polypropyleen vezel. Beide hebben als voordeel vuil afstotend te zijn. Vlekken verwijderen gaat op deze vezels eenvoudiger dan op wol of nylon. Polyester heeft als bijkomend voordeel dat het extreem zacht aanvoelt. De vloerkleden met polypropyleen zoals de Abas en Sense gebruiken over het algemeen een grovere vezel die een andere uitstraling geeft dan de Livorno Deluxe die gebruik maakt van een fijnere vezel. De Harmony gebruikt een fijne vezel met een wat wildere structuur. Een bijkomend voordeel van hoogpolige karpetten is dat de vezel normaal aan de zijkanten over de rand valt en er dus geen rand zichbaar is.

Het is bij alle op maat gemaakte hoogpolige vloerkleden mogelijk vooraf eerst gratis kleurmonster te bestellen. Dit geeft u een beter idee of de kleur en structuur ook bij uw interieur past. Tip, kies liefst een iets contrasterende kleur ten opzichte van de rest van het interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aladra Abas
    Aladra Abas
    Vanaf € 85,00 € 70,25
  2. Australia Shaggy
    Australia Shaggy
    Vanaf € 36,00 € 29,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren