Salerno

Vanaf € 79,00 € 65,29

Levertijd: 10-15 Werkdagen

Maximaal 3 tekens

Maximaal 3 tekens

Maximaal 3 tekens

Salerno mooi zacht middelhoog polyester vloerkleed, leverbaar in 10 kleuren, er is altijd wel een kleur die bij uw interieur past. De vezel heeft een lichte glas, d.w.z dat de kleur heel licht kan veranderen door de pool van links naar rechts te bewegen.

Keuze uit 4 vaste maten of uw eigen maat, rechthoekig/vierkant of rond
minimale afmeting is 1x1 meter, maximaal 4x10 meter. Rond van 1 tot 4 meter diameter.

Let op de vaste maten hebben aan de beide uiteinden een omgeslagen kant als afwerking, zie de foto als u een vaste maat kiest.

De maatwerk vloerkleden worden rondom afgewerkt met een band in bijpassende kleur van het kleed, zie de foto van de kleur als u maatwerk kiest.
De randafwerking zal vanaf de zijkant licht zichtbaar zijn

Polyester heeft als grootste voordeel de ingebouwde anti vuil werking. Vlekken zijn hierdoor snl te verwijderen (zie instructie onderaan deze pagina). Een vloerkleed help daarnasst ook met het verminderen van galm in moderne woningen met veel beton.

Meer informatie
SKU Salerno
Gewicht 2.8500
Brandklasse Onbekend
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polyester
Levertijd 10-15 Werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salerno

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina