Samoa

Vanaf € 75,00 € 61,98

Levertijd: 10 Werkdagen

Samoa is a jaren 1 van onze meest verkochte kwaliteit op maat gemaakte vloerkleden.

De pool bestaat uit 2 in elkaar gedraaide vezels, in bijpassende kleur, die zorgen voor een licht gemêleerd effect. De vezel is bovendien mat van structuur waardoor en geen schaduweffecten optreden zoals bij sommige polyester kwaliteiten.

De combinatie van in elkaar gedraaide pool, meet een poolhoogte van ca 18 mm zorgen voor een mooi dicht en compact oppervlak van uw vloerkleed.

U heeft de keuze uit 12 kleuren, van crème, beige, rood, blauw, groen, mauve tot antraciet. Er is altijd wel een kleur die bij uw interieur past of juist een mooie contrasterende kleur.

De randen van de Samoa worden afgewerkt met festoneergaren in een bijpassende kleur. Door de poolhoogte van 18mm valt het garen niet over de rand en zal de rand dus rondom zichtbaar zijn.

Met een totaalgewicht van ca 3.3 kg/m2 is dit geen licht vloerkleed en draagt het bij aan het absorberen van galm in moderne huizen met vlakke, boton muren.

Het verwijderen van vuil en vlekken is bij vloerkleden van polypropyleen en polyester eenvoudiger dan bij nylon of wol. De pdf hieronder geeft u meer informatie.

Meer informatie
SKU Samoa 6870
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 18mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Textiel
Gewicht 3.3000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samoa

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina